Pompe de caldura

Pompe de caldura WESTECH

 

Pompe de caldura Westech

 

 

 

Toate pompele de caldura comercializate pe site-urile noastre www.austroinstal.ro si www.magazinsolare.ro sunt fabricate in GermaniaPompe de caldura calitate germana.

 

 

Pompa de caldura aer-apa 7kw Westech

 

 

Pompa de caldura pret 7kw Westech

 


Pompa de caldura Westech de 7 kW arata la fel ca o instalatie de aer conditionat si se poate monta la fel ca si compresorul unui aparat de la aer conditionat, adica pe peretele unui apartament sau a unei case. Datorita temperaturii ridicate de 65°C pe care o dezvolta pompa de caldura ,aceasta se poate conecta direct la calorifere, fara probleme.

 

 

PENTRU DATE TEHNICE SI PRETURI VIZITATI-NE PE WWW.MAGAZINSOLARE.RO

 

 

 

Pompa de caldura aer-apa 10kw Westech

 

 

Pompa de caldura 10kw Westech

Pompele de caldura Westech de 10kw reprezinta o alternativa mai puternica a pompelor de caldura de 7kw.

 

Compresorul HITACHI SCROLL, fabricat de unul din cei mai mari producatori din lume, garanteaza functionarea pompei de caldura mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore

 

PENTRU DATE TEHNICE SI PRETURI VIZITATI-NE PE WWW.MAGAZINSOLARE.RO

 

 


Pompa de caldura aer-apa 13kw Westech

 

 

Pompa de caldura 13kw WestechLa fel ca "surorile sale", pompa de caldura aer-apa de 13kw  reprezinta cea mai buna alternativa din categoria pompelor de caldura aer-apa  pentru suprafete mari de incalzit. Buna sa functionare este asigurata si de durata de garantie si postgarantie: 2 ani respectiv 10 ani.

 


PENTRU DATE TEHNICE SI PRETURI VIZITATI-NE PE WWW.MAGAZINSOLARE.RO

 

 

 

 

Pompa de caldura sol-apa 13kw Westech

 

 

 pompa de caldura geotermala sol apa 13 KW WESTECH    Compresorul HITACHI SCROLL, fabricat de unul din cei mai mari producatori din lume, garanteaza functionarea pompei de caldura mai mult de 33.000 de ore fara intrerupere sau exprimat alt fel - peste 16 ani de functionare in regim de 24 de ore.

     Buna sa functionare este asigurata si de durata de garantie si postgarantie2 ani respectiv 10 ani.

 

 

 

PENTRU  PRETURI POMPE DE CALDURA VIZITATI-NE PE   WWW.MAGAZINSOLARE.RO