Sistene solare

 

instalatii solare pret    INSTALATII SOLARE pentru  apa calda si aport la incalzire

 

    Energia solara este cea mai curata forma de energie de pe pamint si este practic inepuizabila.Cantitati uriase ale acestei energii cad in fiecare zi asupra Pamintului.

     Cu toate acestea,este destul captarea si socarea ei,in principal apa calda sau electricitate

     Energia solara se foloseste la prepararea apei calde,la incalzirea locuintelor,partial sau in totalitate,incalzirea piscinelor sau in industrie asigurind apa calda necesara desfasurarii  activitatilor specifice.

     Cu mijloace eficiente, se poate capta si utiliza apoi energia solara, pentru a reduce sau inlocui celelalte surse de energie conventionala.

 

 

 

Panouri solare plane 

panou solar din germania

panouri solare preturi

      Panourile solare marca Wunder sint prezente in multe tari europene in frunte cu Germania si Spania care sint clienti de baza, fiind vindute in peste 60 de tari din intreaga lume.Panoul solar Wunder CLSF este cel mai bine vindut panou solar in Spania si Italia si se gaseste pe lista BAFA in Germania

        Calitatea ridicata datorita tehnologiei ultramoderne cu care este construit precum si datorita materialelor de cea mai buna calitate din care este realizat(suprafata absorbanta acoperita cu TINOX ,o vopsea speciala cu cel mai ridicat grad de absortie a razelor solare precum si sticla temperata cu un continut scazut de fier,care reflecta foarte putin razele solare,doar 3%) fac din acesta un produs de varf .

 

 

Panouri solare cu tuburi vidate 


panou solar din germaniapanou solar cu tuburi vidate  

 

           Tuburile vacum din panourile solare  absorb energia solara si o transforma  în energie termica, care este stocata in boiler pentru utilizarea ei ulterioara.Nu exista apa în tubulurile vidate, astfel ,in cazul deteriorarii(spargerii)unui tub,sistemul va functiona in continuare fara probleme.

           Astfel de instalatii solare se remarca mai ales în perioadele de primavara timpurie si de toamna tarzie cind radiatia solara nu este asa de puternica si pe lânga pregatirea apei calde putând contribui intr-o oarecare masura si la  încalzirea locuintelor.

 

Acum si magazin online. Click AICI